3 miesiące wsparcia gratis Popularny
  • PrestaShop Facebook Integrator - piksel, opinie, konwersja
  • PrestaShop Facebook Integrator - piksel, opinie, konwersja
  • PrestaShop Facebook Integrator - piksel, opinie, konwersja
  • PrestaShop Facebook Integrator - piksel, opinie, konwersja
  • PrestaShop Facebook Integrator - piksel, opinie, konwersja
    • Facebook Conversion API - nowoczesny piksel po stronie serwera
    • Bezbłędna analityka i remarketing - gwarancja przekazania 100% konwersji
    • Opinie i rekomendacje z fanpage - wyświetl je w sklepie
    • FB Likebox w dowolnych miejscach sklepu
    Wsparcie techniczne Dostęp do pomocy technicznej HelpDesk Dostęp do aktualizacji wszystkich modułów na koncie Dostęp do indywidualnego wsparcia PrestaShop Wydłuż w dowolnym momencie
    Usługi i rozszerzenia
    Moduły możesz zainstalować samodzielnie - w stopce strony znajdziesz link do instrukcji Możesz skorzystać z usługi darmowej instalacji w ciągu 48h - 96h. Możesz skorzystać z ekspresowej usługi instalacji w ciągu 4h - 48h.

    Wdrożenie dostarczonej przez Ciebie spersonalizowanej grafiki dla modułów kupionych w naszym sklepie. Sprawdź jakie pliki graficzne przygotować, abyśmy zmodyfikowali wygląd modułów do Twojego sklepu.

    Opis szczegółowy

    Integracja Facebook Conversion API z PrestaShop

    Zintegruj konto na FB z PrestaShop korzystając z najnowszego rozwiązania - Facebook Conversion API. W przeciwieństwie do klasycznego piksela, który wkleja się w kod szablonu sklepu, nasz moduł do komunikacji wykorzystuje Facebook API. Dane przesyłane są bezstratnie, dzięki czemu w narzędziach FB zgadzają się w 100% z danymi w Back-Office PrestaShop.

    • Bezstratna i precyzyjna analityka 
    • Wysoka ocena jakości dopasowania zdarzeń
    • 100% przesłanej konwersji gwarantuje skuteczny remarketing

    Komplet zdarzeń eCommerce

    Moduł pokrywa 100% zdarzeń eCommerce obsługiwanych przez Facebook API, jakie można przekazać ze sklepu PrestaShop do Twojego konta menadżera sprzedaży i reklamy na FB. Ocena każdego ze wynosi wg skali FB ok. 8/10:

    • Wyświetlanie zawartości
    • Wyszukiwanie
    • Ukończenie rejestracji
    • Dodanie do koszyka
    • Zainicjowanie przejścia do koszyka
    • Realizacja zamówienia
    • Kontakt

    Facebook Conversion API jest o wiele bardziej precyzyjne niż klasyczny piksel. Wszystkie zdarzenia w sklepie są kolejkowane przez modułu i wysyłane na bieżąco za pomocą CRON do API FB. Masz 100% gwarancji bezstratnego przekazywania danych o pochodzeniu ruchu, zachowaniu klientów w sklepie oraz zaistniałej konwersji.

    chrome_wGG9Abp4ed.png

    Uwaga! Aby korzystać z Facebook API wymagane jest PHP w wersji co najmniej 7.2!

    Wysuwany panel z boku strony

    Spersonalizuj wygląd oraz treść, a następnie wyświetl wysuwany boks, w którym znajdą się linki do Twojego Fanpage na Facebook oraz średnia ocena z ostatnich opinii i recenzji Twojej firmy. Klient będzie mógł stąd przejść również do podstrony w sklepie, na której znajdzie wszystkie opinie z FB.

    Informacje o ocenie Twojego fanpage możesz umieszczać również za pomocą {tagów} w opisach produktów, zawartości stron CMS, wpisach blogowych oraz bezpośrednui w plikach .tpl szablonu.

    facebook-reviews-in-prestashop-.png

    Facebook - opinie i rekomendacje

    Włącz stronę z opiniami, które zebrała Twoja strona na Facebooku. Moduł automatycznie pobierze i wyświetli najnowsze, wszystkie lub tylko pozytywneopinie z Twojego fanpage. Na stronie z opiniami możesz wstawić własny nagłówek, treść oraz przyjazny URL do strony. U nas opinie wyglądają tak:

    facebook-reviews.png

    Integracja katalogu produktów ze sklepem na Facebook

    Sprawdź Feeder - nasz moduł do eksportu danych w plikach XML dla Facbeooka, ale również do Google Marketplace, Ceneo, Skąpiec, itp. Feeder pozwoli Ci w elastyczny sposób zarządzać wieloma integracjami zewnętrznymi z jednego miejsca.

    Moduły Facebook Integrator oraz Feeder stanowią kompletną integrację, jeśli chcesz wysłać produkty do sklepu na Facebook oraz prowadzić dla nich precyzyjną analitykę, reklamę i remarketing.

    Changelog
    Ładowanie...
    Komentarze
    prestashow.pl
    2022-07-06

    Tomasz, jeszcze nie, ale w pierwszym tygodniu sierpnia wydamy Multistore dla tego modułu.

    Tomasz
    2022-07-06

    Czy ten moduł obsługuje tryb multisklepu?

    Szumi
    2022-05-23

    Bez zastrzeżeń, polecam.

    Mariusz G
    2022-04-18

    Warto przejść na ten moduł. Działa dobrze, ocena zdarzeń 8.2, brak opóźnień i zawieszek. Jedyny moduł, z którym nie mieliśmy problemów. PRESTASHOW robi to dobrze!

    prestashow.pl
    2021-08-06

    Konrad, ten moduł działa od PHP 7.2. Facebook API, z którego korzysta moduł, ma takie wymagania i nie jest to zależne od nas. Wybacz, że wprowadziliśmy Cię w błąd - poprawiliśmy opis modułu oraz wydamy niebawem aktualizację, w której będzie obsługa klasycznego piksela. Ta metoda będzie działać z PHP 7.1. Wydłużymy Twoje wsparcie, abyś mógł zaktualizować moduł. Odezwij się do nas przez stronę kontakt.

    Konrad
    2021-07-28

    Uwaga: błąd w opisie modułu. Moduł nie działa na wersji PHP 7.1, która jest ostatnią oficjalnie wspieraną wersją PHP przez PrestaShop 1.6, dlatego klienci, którzy korzystają z tej wersji sklepu, nie będą w stanie korzystać z modułu.

    Anna K
    2021-07-12

    Kupiliśmy z polecenia agencji robiącej reklamy dla naszego sklepu. Wszyscy teraz jesteśmy zadowoleni, bo dane w Menadżerze sprzedaży pokrywają się z Prestą i Analytics (chwała Google Integrator!). Na darmówki czy inne niedoróbki szkoda czasu. Polecam Prestashow.

    Bartosz D.
    2021-06-11

    R E W E L A C J A! Dzięki za aktualizacje. WORK LIKE A CHARM:)

    Wojtek
    2019-10-02

    OK

    Paweł K
    2019-08-13

    Zainspirował mnie Wasz wysuwany panelik. Moduł robi to co ma robić. Połączenie ze stroną na fb jest ciupkę skomplikowane, ale ostatecznie ogarnąłem :-) Jest jakaś szansa, że FB będzie udostępniać token dłuższy niż na 3 miesiące?

    Andrea
    2019-08-08

    Looking for it! Work like a charm!

    Zostaw komentarz lub zadaj nam pytanie :-) Twoja opinia może być pomocna dla innych użytkowników oraz pomoże nam podnieść jakość naszych rozwiązań.

    Wymagania techniczne

    Minimalne wymagania dla wszystkich modułów

    • PHP w wersji minimum 7.1
    • Rozszerzenie serwera ionCube
    • Serwer Nginx lub Apache
    • MySQL >= 5
    • Tylko PrestaShop Importer: PHP libxml w wersji > 2.9.3
    • Tylko PrestaShop Facebook Integrator: PHP 7.2 lub większe
    • Opcjonalne rozszerzenia optymalizujące wydajność: mcrypt, openssl, zip, curl, gd, pdo, varnishd, mod_pagespeed, memcached, apc

    Więcej nt. wymagań oraz wynikających z nich korzyści przeczytasz w naszej bazie wiedzy.

    Wsparcie i gwarancja

    Korzyści z posiadania wsparcia technicznego

    Wraz z modułem otrzymujesz 3-miesiące wsparcia technicznego oraz dostępu do aktualizacji modułu. Po wygaśnięciu możesz nadal korzystać z modułu. W każdej chwili możesz odnowić wsparcie techniczne i dostęp do aktualizacji kupując dowolny z dostępnych pakietów

    Baza Wiedzy (FAQ)

    Baza wiedzy znajduje się na HelpDesk, jest darmowa i otwarta dla wszystkich. 

    System pomocy HelpDesk

    • Wygodny panel do komunikacji z powiadomieniami
    • Pomoc w instalacji i konfiguracji modułów 
    • Zamawiaj odpłatną rozbudowę i dopasowanie modułów do Twoich potrzeb
    • Zamawiaj dowolne prace programistyczne i optymalizacyjne dla sklepu i serwera 

    Aktualizacje modułów

    • Moduły poinformują Cię o dostępnych aktualizacjach
    • Aktualizację modułu wykonasz w module 1 kliknięciem
    • Moduł przed aktualizacją wykona backup swoich plików. W razie problemów możesz przywrócić poprzednią wersję i otworzyć zgłoszenie na HelpDesk
    Licencja użytkowania modułów PrestaShow

    Licencja użytkowania modułów PrestaShow

    Szczegółowe informacje nt. licencji znajdziesz na tej stronie. Poniżej znajdują się najważniejsze informacje dotyczące użytkowania naszych modułów i licencji:

    • Moduł możesz użytkować bez ograniczeń czasowych w jednym sklepie: 1 moduł = 1 licencja = 1 domena.
    • Przypisanie modułu do domeny wykonasz samodzielnie po zalogowaniu się do Twojego Konta w sklepie prestashow.pl
    • Moduł możesz również użytkować w sklepie testowym: dev.domena.pl, test.domena.pl, beta.domena.pl.
    • Zmiana domeny dla licencji jest możliwa. W tym celu prosimy o kontakt pod adresem [email protected]
    • Możesz modyfikować kod źródłowy modułów w plikach tpl i css. Modyfikacja silnika (core) modułu wiąże się z utratą gwarancji.
    Ta dodatkowa sekcja została dodana masowo dla wielu produktów za pomocą modułu Dodatkowe zakładki i sekcje na stronie produktu
    Demo

    Przetestuj w sklepie demo

    • Język sklepu demo (PL, EN, DE, ES, IT, FR) zmienisz korzystając z górnego menu sklepu demo
    • Demo zostanie automatycznie usunięte po 48 godzinach
    • W razie problemów z działaniem sklepu demo - skontaktuj się z nami

    Link do sklepu demo tego modułu znajdziesz w górnej sekcji strony

    Scrolluj do góry

    Brak powiązanych wpisów blogowych.

    PRESTASHOW - THE PLACE WHERE ECOMMERCE HAPPENS © 2014-2022