3 miesiące wsparcia gratis Popularny
  • PrestaShop Facebook Integrator - piksel, opinie, konwersja
  • PrestaShop Facebook Integrator - piksel, opinie, konwersja
  • PrestaShop Facebook Integrator - piksel, opinie, konwersja
  • PrestaShop Facebook Integrator - piksel, opinie, konwersja
  • PrestaShop Facebook Integrator - piksel, opinie, konwersja
    • Facebook Conversion API - bezstratna analityka dla ruchu, zdarzeń i konwersji
    • Gwarancja przesłania 100% konwersji
    • Wysoka ocena wszystkich zdarzeń eCommerce
    • Pobieranie i wyświetlanie opinii ze strony / sklepu Facebooka
    • Likebox i informacje o stronie w wysuwanym panelu
    Wsparcie techniczne
    • Dostęp do pomocy technicznej HelpDesk
    • Dostęp do aktualizacji wszystkich modułów na koncie
    • Dostęp do indywidualnego wsparcia PrestaShop
    • Wydłuż w dowolnym momencie
    Moduły możesz zainstalować samodzielnie - w stopce strony znajdziesz link do instrukcji Możesz skorzystać z usługi darmowej instalacji w ciągu 48h - 96h. Możesz skorzystać z ekspresowej usługi instalacji w ciągu 4h - 48h.

    Wdrożenie dostarczonej przez Ciebie spersonalizowanej grafiki dla modułów kupionych w naszym sklepie. Sprawdź jakie pliki graficzne przygotować, abyśmy zmodyfikowali wygląd modułów do Twojego sklepu.

    +92 punktów w Programie Lojalnościowym
    Opis szczegółowy

    Integracja Facebook Conversion API z PrestaShop

    Analityka i remarketing w Facebook

    Zintegruj konto na Facebook z sklepem PrestaShop korzystając z Facebook Conversion API. W przeciwieństwie do klasycznego piksela, nasz moduł do komunikacji wykorzystuje Facebook API. Dane ze sklepu do FB przesyłane są bezstratnie. Dzięki temu w narzędziach analitycznych znajduje się dokładnie to, co działo się w Twoim sklepie PrestaShop:

    • Bezstratna i precyzyjna analityka dla ruchu, zdarzeń i konwersji
    • Wysoka ocena jakości dopasowania zdarzeń
    • 100% przesłanej konwersji
    • Gwarancja skutecznego remarketingu

    Komplet zdarzeń eCommerce

    Moduł pokrywa 100% zdarzeń eCommerce obsługiwanych przez Facebook API, jakie można przekazać ze sklepu PrestaShop do Twojego konta menadżera sprzedaży i reklamy na FB. Ocena każdego ze wynosi wg skali FB ok. 8-10 na 10 punktów:

    • Wyświetlanie zawartości
    • Wyszukiwanie
    • Ukończenie rejestracji
    • Dodanie do koszyka
    • Zainicjowanie przejścia do koszyka
    • Realizacja zamówienia
    • Kontakt

    Facebook Conversion API jest o wiele bardziej precyzyjne niż klasyczny piksel. Wszystkie zdarzenia w sklepie są kolejkowane przez modułu i wysyłane na bieżąco za pomocą CRON do API Facebooka. 

    Moduł daje 100% gwarancji bezstratnego przekazywania danych o pochodzeniu, ruchu i zachowaniu klientów w sklepie. 

    Uwaga! Aby korzystać z Facebook API wymagane jest PHP w wersji co najmniej 7.2!

    chrome_tLIJbE8VJx.png

    Integracja PrestaShop z stroną na Facebooku

    Opinie i oceny

    Moduł może pobrać opinie Twojej strony na Facebooku i wyświetlić je sklepie.

    Włącz stronę z opiniami. Moduł pobierze i wyświetli najnowsze, wszystkie lub pozytywne opinie z Twojego fanpage. Dla strony z opiniami z Facebooka możesz ustawić przyjazny URL, nagłówek oraz opcjonalną treść.

    Wysuwany panel z boku strony

    Wyświetl wysuwany panel z boku strony, w którym znajdą się linki do Twojego Fanpage na Facebook oraz średnia ocena z opinii i recenzji jakie zebrała Twoja strona. 

    Informacje o ocenie Twojego strony/sklepu na Facebooku możesz umieszczać również za pomocą {tagów} w opisach produktów, zawartości stron CMS, wpisach blogowych oraz bezpośrednio w plikach .tpl szablonu.

    Integracja katalogu produktów ze sklepem na Facebook

    Aby przesłać produkty ze sklepu PrestaShop na konto Facebook sprawdź Feedera!

     PrestaShop Feeder to nasz moduł do eksportu danych z PrestaShop do formatu XML. Zintegrujesz się nim nie tylko z  Facebookiem ale również Google Marketplace, Ceneo, Skąpiec i innymi portalami wymagającymi feedów produktowych XML.

    Moduły Facebook Integrator + Feeder dają kompletną integrację PrestaShop z Facebookiem:

    • Eksport produktów do sklepu i reklam na FB
    • Precyzyjna analityka i remarketing
    • Opinie od Twoich klientów
    Changelog
    Ładowanie...
    Komentarze
    prestashow.pl
    2022-07-06
    Tomasz, jeszcze nie, ale w pierwszym tygodniu sierpnia wydamy Multistore dla tego modułu.
    Tomasz
    2022-07-06
    Czy ten moduł obsługuje tryb multisklepu?
    Szumi
    2022-05-23
    Bez zastrzeżeń, polecam.
    Mariusz G
    2022-04-18
    Warto przejść na ten moduł. Działa dobrze, ocena zdarzeń 8.2, brak opóźnień i zawieszek. Jedyny moduł, z którym nie mieliśmy problemów. PRESTASHOW robi to dobrze!
    prestashow.pl
    2021-08-06
    Konrad, ten moduł działa od PHP 7.2. Facebook API, z którego korzysta moduł, ma takie wymagania i nie jest to zależne od nas. Wybacz, że wprowadziliśmy Cię w błąd - poprawiliśmy opis modułu oraz wydamy niebawem aktualizację, w której będzie obsługa klasycznego piksela. Ta metoda będzie działać z PHP 7.1. Wydłużymy Twoje wsparcie, abyś mógł zaktualizować moduł. Odezwij się do nas przez stronę kontakt.
    Konrad
    2021-07-28
    Uwaga: błąd w opisie modułu. Moduł nie działa na wersji PHP 7.1, która jest ostatnią oficjalnie wspieraną wersją PHP przez PrestaShop 1.6, dlatego klienci, którzy korzystają z tej wersji sklepu, nie będą w stanie korzystać z modułu.
    Anna K
    2021-07-12
    Kupiliśmy z polecenia agencji robiącej reklamy dla naszego sklepu. Wszyscy teraz jesteśmy zadowoleni, bo dane w Menadżerze sprzedaży pokrywają się z Prestą i Analytics (chwała Google Integrator!). Na darmówki czy inne niedoróbki szkoda czasu. Polecam Prestashow.
    Bartosz D.
    2021-06-11
    R E W E L A C J A! Dzięki za aktualizacje. WORK LIKE A CHARM:)
    Wojtek
    2019-10-02
    OK
    Paweł K
    2019-08-13
    Zainspirował mnie Wasz wysuwany panelik. Moduł robi to co ma robić. Połączenie ze stroną na fb jest ciupkę skomplikowane, ale ostatecznie ogarnąłem :-) Jest jakaś szansa, że FB będzie udostępniać token dłuższy niż na 3 miesiące?
    Andrea
    2019-08-08
    Looking for it! Work like a charm!

    Zostaw komentarz lub pytanie

    Twoja aktywność może być pomocna dla społeczności.

    Wymagania techniczne

    Minimalne wymagania dla wszystkich modułów

    • PHP w wersji minimum 7.1
    • Rozszerzenie serwera ionCube
    • Serwer Nginx lub Apache
    • MySQL >= 5
    • Tylko PrestaShop Importer: PHP libxml w wersji > 2.9.3
    • Tylko PrestaShop Facebook Integrator: PHP 7.2 lub większe
    • Opcjonalne rozszerzenia optymalizujące wydajność: mcrypt, openssl, zip, curl, gd, pdo, varnishd, mod_pagespeed, memcached, apc

    Więcej nt. wymagań oraz wynikających z nich korzyści przeczytasz w naszej bazie wiedzy.

    Wsparcie i gwarancja

    Korzyści z posiadania wsparcia technicznego

    Wraz z modułem otrzymujesz 3-miesiące wsparcia technicznego oraz dostępu do aktualizacji modułu. Po wygaśnięciu możesz nadal korzystać z modułu. W każdej chwili możesz odnowić wsparcie techniczne i dostęp do aktualizacji kupując dowolny z dostępnych pakietów

    Baza Wiedzy (FAQ)

    Baza wiedzy znajduje się na HelpDesk, jest darmowa i otwarta dla wszystkich. 

    System pomocy HelpDesk

    • Wygodny panel do komunikacji z powiadomieniami
    • Pomoc w instalacji i konfiguracji modułów 
    • Zamawiaj odpłatną rozbudowę i dopasowanie modułów do Twoich potrzeb
    • Zamawiaj dowolne prace programistyczne i optymalizacyjne dla sklepu i serwera 

    Aktualizacje modułów

    • Moduły poinformują Cię o dostępnych aktualizacjach
    • Aktualizację modułu wykonasz w module 1 kliknięciem
    • Moduł przed aktualizacją wykona backup swoich plików. W razie problemów możesz przywrócić poprzednią wersję i otworzyć zgłoszenie na HelpDesk
    Licencja użytkowania modułów PrestaShow

    Licencja użytkowania modułów PrestaShow

    Szczegółowe informacje nt. licencji znajdziesz na tej stronie. Poniżej znajdują się najważniejsze informacje dotyczące użytkowania naszych modułów i licencji:

    • Moduł możesz użytkować bez ograniczeń czasowych w jednym sklepie: 1 moduł = 1 licencja = 1 domena.
    • Przypisanie modułu do domeny wykonasz samodzielnie po zalogowaniu się do Twojego Konta w sklepie prestashow.pl
    • Moduł możesz również użytkować w sklepie testowym: dev.domena.pl, test.domena.pl, beta.domena.pl.
    • Zmiana domeny dla licencji jest możliwa. W tym celu prosimy o kontakt pod adresem [email protected]
    • Możesz modyfikować kod źródłowy modułów w plikach tpl i css. Modyfikacja silnika (core) modułu wiąże się z utratą gwarancji.
    Ta dodatkowa sekcja została dodana masowo dla wielu produktów za pomocą modułu Dodatkowe zakładki i sekcje na stronie produktu
    Demo

    Przetestuj w sklepie demo

    • Język sklepu demo (PL, EN, DE, ES, IT, FR) zmienisz korzystając z górnego menu sklepu demo
    • Demo zostanie automatycznie usunięte po 48 godzinach
    • W razie problemów z działaniem sklepu demo - skontaktuj się z nami

    Link do sklepu demo tego modułu znajdziesz w górnej sekcji strony

    Scrolluj do góry

    Brak powiązanych wpisów blogowych.

    PRESTASHOW - THE PLACE WHERE ECOMMERCE HAPPENS © 2014-2022